Rreth nesh

Vizitori.com u krijua ne vitin 2010 dhe vazhdoi rrugetimin drejt orientimit t shqiptareve ne nje Chat ku mund te zhvillohen bashkbisedime te ndryshme sidhe Njohje online!

Vizitori.com ju ofron gjithmone mundesine per Chat-im pa ofruar te dhena personale, sidhe pa rregjistrim.  Gjithashtu ju japim mundesine te chatoni nga Smartphoni juaj. Aktualisht Vetem Android

SHKARKO ” Chat Shqip ” App

Shko ne Play Store (Android)  > Search > Shkruaj Chat Shqip > Shkarkoje dhe zgjidh nje platform qe te ben ty te ndihesh me rehat!

Per me shum na ndiqni ne postimet e rradhes.